PovezujeM/TIVOLSKI USTVARJALNI KROG

 V času poletnih počitnic vabimo otroke na program delavnic, ki ga organiziramo muzeji ob parku Tivoli: Narodni muzej Slovenije (NMS), Moderna galerija (MG), Mednarodni grafični likovni center (MGLC), Muzej novejše zgodovine Slovenije (MNZS) in Narodna galerija (NG).

TERMINI:

  1. termin: 8. – 12. 7. 2019 (od 8. do 16. ure)
  2. termin: 26. – 30. 8. 2019 (od 8. do 16. ure)

Na petdnevnih delavnicah bomo ob igri, ustvarjanju in druženju nekoliko drugače spoznavali umetnost in zgodovino ter odkrivali, kaj naše muzeje povezuje, kaj pa nas dela drugačne in posebne. Delavnice so namenjene otrokom od 6. do 12. leta.

Podrobnejši program po dnevih (pdf).

Cena enega počitniškega tedna PovezujeM/TIVOLSKI USTVARJALNI KROG je 120 EUR na otroka. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest na petra.derganc@mglc-lj.si ali (0)1 241 38 18.

Cena z DDV poleg vstopnine, vodstva, varstva in materiala za ustvarjanje vključuje tudi kosilo. Malico otroci prinesejo s seboj.
Prijave za posamezne dneve niso mogoče. Število otrok je omejeno na 18. V primeru premajhnega števila prijav počitniški teden odpade.

 

INOVATIVNE POLETNE POČITNICE 2019,

ki bodo šle dobesedno v zgodovino!

Kaj pa, če vam prišepnemo, da bo tokrat prvič (in seveda zagotovo tudi ne zadnjič) SIMBIOZA BTC CITY LAB – INOVATIVNO STIČIŠČE združilo moči z MUZEJEM NOVEJŠE ZGODOVINE SLOVENIJE… potem se zgornji slogan zdi smiseln, mar ne?

Skupaj smo za letošnje štiri počitniške termine:

JULIJ 2019:

  • od 1. 7. do 5. 7. 2019
  • od 8. 7. do 12. 7. 2019

AVGUST 2019:

  • od 19. 8. do 23. 8. 2019
  • od 26. 8. do 30. 8. 2019

V našem inovativnem stičišču bodo naši počitnikarji »obiskovali« nadvse zabavno šolo programiranja LEGO WeDo 2.0, raziskovali svet virtualne resničnosti, »hodili« po interaktivnih tleh, »pisali« in »risali« na interaktivno tablo, se spoznali z digitalno fotografijo, snemali vloge, pisali bloge… Aha vas že vidimo, kako zmajujete z glavo… spet ta tehnologija, pa računalniki, kaj pa svež zrak?

Brez skrbi… pod hladno senco tivolskih kostanjev bodo dešifrirali sporočila skrivnostne Enigmeiskali zaklad v okolici muzejase igrali stare otroške igrerazvijali fotografije v »stari« tehniki, si izdelali mobile, igrali activity na temo izumov 20. stoletja ter si seveda ogledali stalno razstavo Muzeja novejše zgodovine Slovenije… Torej zraka bo dovolj!

Tako kot vsako leto bomo obiskali tudi naše prijatelje gasilce, vojake, policaje…, ki vedno poskrbijo za telesno aktivnost, pokukali in ohladili se bomo v gledališču, se odpravili v “nori” znanstveni laboratorij ter se prepustili soju žarometov v televizijskem studiu…”Odrajžali” pa bomo zagotovo še kam drugam!

Z veseljem bomo poskrbelida se bodo vaši otroci počutili dobro in varno v naši družbi. Potrudili se bomo, da bomo z različnimi izzivi vsak dan spodbujali njihov raziskovalni duh, domišljijo in kreativno žilico, predvsem pa si želimo, da spoznajo nove prijatelje, se igrajo, sprostijo in zabavajo.

Torej se vidimo na inovativnih poletnih počitnicah, ki bodo zagotovo šle v zgodovino!

LOKACIJA:

SIMBIOZA BTC CITY LAB, Letališka 3, 1000 Ljubljana (spodnja etaža Emporiuma)

CENA POČITNIŠKEGA VARSTVA 2019 :

Program počitniškega varstva obsega dnevne aktivnosti med 7.15 in 16.30 uro in je namenjen otrokom med 6 in 12 letom starosti.

  • Cena za early bird prijavo do 30. aprila je 85 EUR/termin
  • Cena za prijavo do 15. maja je 95 EUR/termin
  • Cena za prijavo od 15. maja do 15. junija je 110 EUR/termin

Cena z že vključenim DDV vključuje: zajtrk, kosilo, malico, izvedbo delavnic, material, vstopnine in pedagoško vodenje.

V kolikor je prijavljenih manj kot 10 otrok na posamezni termin, si pridržujemo pravico do odpovedi počitniškega varstva v izbranem terminu.

Podroben program po dnevih bo objavljen naknadno!

DODATNE INFORMACIJE:

info@simbioza.eu, 040 336 311

PRIJAVNI OBRAZEC: TUKAJ

 

Deli

X