Iščete drugačen prostor za vaše poslovno srečanje, simpozij ali pogostitev?

CEKINOV GRAD – novo stičišče v poslovnem svetu

Cekinov grad je odprl svoja vrata širši poslovni javnosti, saj lahko pri nas organizirate poslovna srečanja, simpozije ali pogostitve. Vabimo vas, da svoje partnerje razvajate v čudovitem vzdušju Cekinovega gradu.

Grad stoji v zeleni okolici parka Tivoli, ob Celovški cesti in je idealna rešitev za vse, ki iščejo lep, intimen in miren prostor za organizacijo dogodka. Baročni dvorec je leta 1752 dal postaviti grof Leopold Karl Lamberg. Čez desetletja je grad dobila v dar Ivana Lamberg, poročena z jahalnim mojstrom Lovrencem Szogenyjem. Po njem so Ljubljančani graščino poimenovali Cekinov grad, danes kulturni spomenik nacionalnega pomena in Muzej novejše zgodovine Slovenije.

V osrčju gradu se nahaja Viteška dvorana. 360 stopinjski ogled dvorane je na voljo tukaj.

Baročno poslikane stene in strop ter dve okrasni peči ji dajejo poseben pečat grajskosti. Iz dvorane je neposreden izhod na balkon, kjer se odpira prelep pogled na kostanjev drevored. V toplih dneh sta na voljo še dve manjši terasi, z izhodom v preddverje. Slednje je primerno za pogostitve in druženje po končani prireditvi. Na voljo je dodatni prostor za pripravo in kratkotrajno hranjenje hrane in pijače.

Z veseljem vas bomo gostili skupaj z vašimi poslovnimi partnerji na Cekinovem gradu.

TEHNIČNI PODATKI:

Število sedežev: 90 sedišč ali 120 stojišč
Velikost:  viteška dvorana 105,5m², preddverje 66,3m²
Višina stropa: 4,5m
Oprema:  internetni priključek, TV, DVD, platno, projektor, miza, ozvočenje

Dostop je prirejen tudi za ljudi s posebnimi potrebami.
Varovanje: stavba je varovana 24 ur na dan.

Parkiranje: pred Muzejem je na voljo nekaj parkirnih mest dostopnih po 15. uri. V neposredni bližini pa so tudi javna parkirišča (parkirišča Tivoli I. in II.).

KONTAKTI IN ORGANIZACIJA:

Oddelek za odnose z javnostmi
Muzej novejše zgodovine Slovenije

Urška Purg
T: 00386 1 300 96 33
M: 00386 51 353 904
E: urska.purg@muzej-nz.si

Peter Bezek
T: 00386 1 300 96 16
E: peter@muzej-nz.si

Reference: Zavod R Slovenije za šolstvo, Mladinska knjiga založba d.d., Univerza v Ljubljani, GlaxoSmithKline d.o.o., Veleposlaništvo Republike Avstrije, Veleposlaništvo Zvezne republike Nemčije,……

X